Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

C5 Witte Enveloppen

Ontdek de veelzijdigheid van C5 witte enveloppen! Met afmetingen van 162 x 229 mm bieden deze enveloppen net dat beetje extra ruimte ten opzichte van het standaard A5-formaat, waardoor ze perfect zijn voor het verzenden van meerdere A5-papieren of dubbelgevouwen A4-documenten.
 
Of het nu gaat om het versturen van belangrijke documenten, facturen, promotiematerialen of correspondentie, C5 witte enveloppen bieden een professionele uitstraling en zorgen voor een efficiënte communicatie. Bovendien zijn ze ideaal voor gebruik in couverteermachines, waardoor je verzendproces nog sneller en eenvoudiger verloopt.
 
Ontdek nu onze hoogwaardige enveloppen en maak je verzendingen moeiteloos en professioneel!
witte enveloppen

Formaat

Papiersoort

Venster

Sluiting

C5 Witte Enveloppen – 229 x 162 mm

Ontvang stijlvol gemak met onze C5 witte enveloppen (229 x 162 mm). Perfect voor het verzenden van A5-documenten zonder vouwen, zorgen deze compacte enveloppen voor een nette en professionele presentatie. Met hun tijdloze uitstraling zijn ze ideaal voor diverse zakelijke en persoonlijke verzendbehoeften. Kies voor kwaliteit en stijl met onze enveloppen!

Waarom C5 witte enveloppen?

Ontdek waarom C5 witte enveloppen de ideale keuze zijn voor al uw verzendbehoeften. Met hun perfecte afmetingen voor A5-documenten zonder vouwen bieden ze een professionele presentatie voor uw zakelijke en persoonlijke post. Kies voor gemak, stijl en efficiëntie met onze hoogwaardige enveloppen.

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl hebben we een uitgebreid assortiment machines in huis, waarmee we razendsnel bedrukte enveloppen en andere producten kunnen leveren. Doordat we het grootste deel van onze enveloppen intern produceren, kunnen we een ruime voorraad aanhouden en spoedleveringen realiseren (binnen 2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld).
 
Onze productiemogelijkheden omvatten zowel digitale als offset technologieën. Met onze offsetpersen maken we perfecte standaard enveloppen, terwijl onze digitale printers een breed scala aan producten aankunnen, zoals brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten, en meer.
 
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag en denken met u mee voor de beste oplossingen.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.