Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Bruine enveloppen

Onder de kleurrijke collectie van Ordonnans Color is er ook een milieuvriendelijke optie beschikbaar: de bruine enveloppen of te wel de bruine kraft envelop. Bruine kraft enveloppen winnen tegenwoordig aan populariteit en zijn een bewuste keuze voor het milieu. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan hun karakteristieke bruine kleur en natuurlijke uitstraling. Bovendien worden deze enveloppen vervaardigd uit 100% gerecycled papier, waardoor ze een duurzame optie zijn voor uw verzendingen. Met bruine kraft enveloppen voegt u niet alleen een vleugje natuurlijke charme toe aan uw boodschappen, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Kies voor bruine kraft enveloppen voor een combinatie van stijl en milieuverantwoordelijkheid.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom bruine enveloppen bestellen

Een bruine envelop is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, duurzaamheid en veelzijdigheid. Met hun karakteristieke bruine kleur voegen ze een vleugje natuurlijke elegantie toe aan elke verzending. Bovendien zijn onze bruine enveloppen gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor ze een milieubewuste optie zijn voor uw post.
Of u nu zakelijke documenten, persoonlijke brieven, of uitnodigingen wilt versturen, de bruine envelop biedt de perfecte verpakking. De neutrale kleur maakt ze geschikt voor allerlei gelegenheden, van informeel tot formeel.
Door te kiezen voor een bruine envelop laat u niet alleen een professionele indruk achter, maar toont u ook uw betrokkenheid bij het milieu. Bestel vandaag nog uw bruine envelop en geef uw post een stijlvolle en duurzame uitstraling.

Eigenschappen van onze bruine kraft enveloppen

Ontdek de stevigheid en duurzaamheid van onze bruine enveloppen, vervaardigd uit hoogwaardig Kraft papier. Kraft papier, gemaakt van recyclebaar materiaal zoals houtpulp, biedt een uitzonderlijke elasticiteit en scheurbestendigheid. Dit maakt onze enveloppen ideaal voor het veilig verzenden van al uw belangrijke documenten en correspondentie.
Het ruwe en natuurlijke uiterlijk van Kraft enveloppen is de afgelopen jaren enorm in trek geweest. De bruine envelop is niet alleen populair vanwege hun sterkte, maar ook vanwege hun esthetische uitstraling. Of u nu zakelijke post verstuurt of persoonlijke berichten, onze bruine kraft enveloppen voegen een vleugje natuurlijke charme toe aan uw verzendingen. Bestel vandaag nog onze bruine kraft enveloppen en geef uw post een professionele en milieubewuste uitstraling.

Bruine envelop formaten

Ontdek hier het aanbod van de bruin kraft enveloppen! Wij verkopen de gekleurde bruin kraft enveloppen in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
110 x 220 mm – EA5/6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Bruine enveloppen bedrukken

Vanwege de bruin kraft kleur zijn de mogelijkheden van bedrukken heel breed. Benieuwd of deze gekleurde bruin kraft envelop bij uw ontwerp of huisstijl past?

Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een bruine envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.