Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

EA 5 Enveloppen

De EA5 enveloppen zijn één van de meest gekozen enveloppen door bedrijven en worden gebruikt voor bijvoorbeeld het versturen van facturen of andere zakelijke documenten.

De enveloppen hebben een formaat van 156 x 220 mm en zijn hierdoor geschikt om een A4 vel dubbel gevouwen te versturen en daarnaast worden de EA5 enveloppen vaak gebruikt als antwoordenveloppen.

Alle EA5 enveloppen hebben een klep aan de lange zijde, welke voorzien is van een gom of strip sluiting.

Afmetingen: In millimeters: 156 x 220 | In centimeters: 15,6 x 22 | In inches: 6,1 x 8,6

Papiersoort

Venster

Sluiting

EA5 Enveloppen – 156 x 220 mm

Omdat de EA5 enveloppen één van de meest gekozen enveloppen zijn door bedrijven hebben wij hier ook een uitgebreid assortiment hierover. Met wel 9 verschillende soorten vensterstanden en 5 verschillende papiersoorten zoals: 80- en 90 grams wit bankpost, 90 grams ECO offwhite, 90 grams laserprint en 90 grams recycled papier.

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 EnveloppenEA 4 Enveloppen, DL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 Enveloppen, C5/6 Enveloppen, C5 Enveloppen, C4 Enveloppen, A6 Enveloppen, A5 Enveloppen, A4 Enveloppen.