Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Postdozen

Postdozen zijn een belangrijk onderdeel in het verzendproces van pakketten via pakketdiensten. Onze postdozen zijn met zorg geselecteerd om er voor te zorgen dat uw pakketten veilig en beschermd verzonden kunnen worden.

Onze postdozen zijn gemaakt van een stevig golfkarton en licht van gewicht. Wij bieden een aantal verschillende formaten aan, zodat er altijd een postdoos is welke geschikt is voor uw producten. Past uw product door een brievenbus? Neem dan is een kijkje op onze pagina met brievenbusdozen.

Bedrukte postdozen

U kunt bij ons de postdozen blanco of bedrukt bestellen. Door te kiezen voor een bedrukte variant straalt u een extra stukje professionaliteit uit naar uw klanten. Een bedrukte postdoos toont aan dat u aandacht besteed aan de verzending van uw producten.  Dit kan uw klanten geruststellen en hun vertrouwen in uw bedrijf vergroten.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Verzenddozen bedrukken ?

Ben je op zoek naar een eigen, herkenbare look voor jouw verzendingen? U kunt bij ons de postdozen voorzien van uw eigen logo of ontwerp in CMYK/full colour, waardoor deze perfect aansluit bij uw merk, bedrijf of product.

Verzenddozen webshop.

Wij verkopen diverse formaten postdozen. Van een kleine postdoos van 15 cm (150 mm) breed tot een grote postdoos met een breedte van 40 cm (400 mm). Deze hebben wij in verschillende kleuren op voorraad, zowel wit als bruin.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Postdozen van Enveloppen.nl.

Bedrukte of blanco postdozen bestellen bij Enveloppen.nl is makkelijk, snel, zelf te regelen, en ook nog eens betaalbaar.

Onze webshop is gespecialiseerd in zowel de verkoop aan wederverkopers als de verkoop aan eindgebruikers. Bent u een wederverkoper ? Vraag dan hier een wederverkopersaccount aan.