Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Luchtkussen Enveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn een perfecte oplossing voor het verzenden van kleine kwetsbare materialen, zoals sieraden of elektronica. Deze enveloppen zijn gemaakt van stevig papier en hebben aan de binnenzijde een beschermende laag luchtkussen- of bubbeltjesfolie.

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van deze enveloppen. Zo zijn ze licht van gewicht, en passen veel van onze varianten gewoon door de standaard brievenbus, hierdoor kunt u geld besparen op uw verzendkosten.

Bedrukt of blanco

U kunt bij ons de luchtkussen enveloppen blanco bestellen, maar ook het bedrukken is bij ons geen enkel probleem. Door te kiezen voor een bedrukte luchtkussen envelop kunt u uw huisstijl doortrekken op uw verzendverpakkingen. Dit zorgt voor een professionele indruk bij uw klanten.

Formaat

Luchtkussen Enveloppen Bedrukken

De standaard enveloppen worden gedrukt op een offset machine. De luchtkussens enveloppen kunnen niet bedrukt worden op een offset machine. Dit omdat een enveloppen machine een  roterende beweging maakt. Dit maakt de binnenzijde van de luchtkussens kapot en plat. Waardoor de functie van de luchtkussen envelop verdwijnt. Voor het bedrukken van luchtkussen enveloppen hebben wij hier digitale printers staan. Wij kunnen bij de digitale printers de drukafstand bepalen zodat wij verschillende producten, waaronder dus de luchtkussens zo kunnen printen zonder dat de inhoud hiervan beschadigd. 

Luchtkussen Enveloppen Bestellen Bij Enveloppen.nl

Bij de meeste webshops kunt u luchtkussen enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de luchtkussen enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.

Luchtkussen Enveloppen Verkopen Als Wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Opzoek naar een milieuvriendelijk alternatief?

Mileuvriendelijke Luchtkussen Enveloppen

Deze milieuvriendelijke luchtkussens enveloppen bevatten geen plastic en hebben aan de binnenzijde een bijzonder stevige structuur van papier. Het structuur wat hiervoor aan de binnenzijde wordt gebruikt noemen wij ook: honingraat. Dit structuur heeft dezelfde beschermende werking als de traditionele luchtkussens enveloppen die wel plastic bevatten. Deze milieuvriendelijke luchtkussens enveloppen beschermen zowel jouw product(en) als het milieu. 

Bekijk cairebag enveloppen