Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Zilveren enveloppen

Met zilveren enveloppen voegt u een vleugje glamour toe aan elk feestelijk evenement, of het nu gaat om bruiloften, jubilea, verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden. Deze prachtige enveloppen zijn perfect voor het versturen van uw uitnodigingen naar gasten, waardoor uw boodschap direct de aandacht trekt.

Dankzij het metallic papier heeft de zilveren envelop een schitterende afwerking die een vleugje luxe toevoegt aan elke verzending. Of u nu kiest voor een zilveren envelop voor een formele gelegenheid of om een speciale aankondiging te doen, deze gekleurde enveloppen maken van uw post een opvallende verschijning.

Laat uw uitnodigingen stralen met de glans van zilveren enveloppen en geef uw evenement een extra vleugje elegantie. Bestel vandaag nog uw zilveren envelop en maak van uw post een schitterende blikvanger.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom zilveren enveloppen bestellen?

Ontdek een uitgebreid assortiment zilveren enveloppen bij Enveloppen.nl, beschikbaar in talloze varianten. Wat al deze enveloppen gemeen hebben, is hun eersteklas kwaliteit en hoogwaardige uitstraling. Maak een statement met een zilveren envelop en toon aan hoe bijzonder de inhoud is en hoe waardevol de ontvanger voor u is.
Vooral populair zijn onze enveloppen met een edelmetaal look, perfect voor wedstrijdzendingen, prijsaanbiedingen, felicitatiebrieven en exclusieve aanbiedingen. Presenteer uw vouchers in stijl met een bijzonder elegante zilveren envelop. Of het nu gaat om een zilveren huwelijksverjaardag of een andere speciale gelegenheid, onze opvallende enveloppen voegen net dat beetje extra toe aan alle verjaardagen die vieren waard zijn. Bestel vandaag nog uw zilveren envelop en maak van uw post een ware blikvanger.

Zilveren enveloppen formaten.

Als u op zoek bent naar een manier om uw uitnodigingen te laten opvallen, overweeg dan de zilveren envelop!
Wij verkopen de gekleurde zilveren enveloppen in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
110 x 220 mm – EA5/6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Zilveren enveloppen bedrukken

Vanwege de zilveren kleur zijn de mogelijkheden van bedrukken heel breed.
Benieuwd of deze gekleurde zilveren envelop bij uw ontwerp of huisstijl past?
Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een zilveren envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.