Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

EA 4 Enveloppen

Wil je een paar A4 vellen van het formaat 210 x 297 mm tegelijk versturen in een envelop zonder te vouwen? Dan is de EA4 envelop met de afmeting van 220 x 312 mm een perfecte oplossing!

De EA4 enveloppen lijken erg op de populairdere C4 enveloppen. Het grootste verschil tussen de EA4 en C4 is dat het EA4 formaat iets kleiner is waardoor de inhoud minder zal verschuiven.Hierdoor is een EA4 envelop ook meer geschikt als je een venster wilt gebruiken voor adressering.

Alle EA4 enveloppen hebben een klep aan de korte zijde en hebben een gramsgewicht van 120 grams.

Afmetingen: In millimeters: 220 x 312 | In centimeters: 22 x 31,2 | In inches: 8,7 x 12,3

Papiersoort

Venster

Sluiting

EA4 Enveloppen – 220 x 312 mm

De EA4 enveloppen zijn dus vergelijkbaar met de C4 enveloppen. Ook een voordeel van deze enveloppen is het ruime oppervlakte. Je hebt veel ruimte om een opvallend ontwerp erop te laten drukken. Je kan het natuurlijk ook professioneel houden door je logo erop te drukken. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger direct herkent dat het van jouw bedrijf komt.

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, EA 5 EnveloppenDL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 Enveloppen, C5/6 Enveloppen, C5 Enveloppen, C4 Enveloppen, A6 Enveloppen, A5 Enveloppen, A4 Enveloppen.