Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

A5 Enveloppen

A5 enveloppen zijn speciaal ontworpen om meerdere A5 papieren of dubbelgevouwen A4-tjes in te kunnen versturen.

De A5 enveloppen hebben een afmeting van 162 x 229 mm wat betekent dat ze iets groter zijn dan een standaard A5 formaat. Hierdoor kan je gemakkelijk meerdere documenten, facturen of promotiematerialen meesturen.

Deze envelop wordt ook vaak gebruikt voor couverteren op een couverteermachine en voor correspondentie met een bijbehorende antwoordenvelop erin.

Bekijk hier ons assortiment van wit bankpost tot offwhite en van gerecycled tot lasergeschikt!

Afmetingen: In millimeters: 162 x 229 | In centimeters: 16,2 x 22,9 | In inches: 6,4 x 9

Papiersoort

Venster

Sluiting

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, EA 5 Enveloppen, EA 4 Enveloppen, DL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 Enveloppen, C5/6 Enveloppen, C5 Enveloppen, C4 Enveloppen, A6 Enveloppen, A4 Enveloppen.