Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Groene enveloppen

Wij hebben 2 soorten groene enveloppen in ons assortiment, namelijk:

Pastel groene envelop:
De kleur pastel groen staat voor hoop, vernieuwing maar ook voor geboorte.
Vroeger was het gebruikelijk om voor een geboortekaartje baby blauw of baby roze te gebruiken. Echter in de huidige moderne tijd is pastel groen een uitstekende keuze.

Kerst groene envelop:
Naast kerst rode enveloppen verkopen wij ook kerstgroene enveloppen. Deze 2 kleuren zijn uitermate geschikt voor het versturen van uw kerstgroeten naar familie of geliefde. Ook wordt deze kleur vaak gebruikt als wij denken aan duurzaamheid, milieu en natuur.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Kleur

Waarom groene enveloppen gebruiken?

Volgens een recente studie zijn groene enveloppen de meest populaire enveloppen onder de jonge bevolking. Wil je deze kennis benutten voor je volgende mailing of flyer campagne? Gebruik dan de groene envelop om specifiek de aandacht van 20 tot 30 jarigen te trekken. Maar ook zonder uitgebreide advertentiecampagne kun je punten scoren met een groene envelop. Stel je voor: het versturen van je huwelijksuitnodigingen in een groene envelop. Aangezien de trouwdag ook wel een groene bruiloft wordt genoemd, is er niets passender dan je uitnodiging te versturen in een groene envelop. Laat de groene envelop jouw boodschap onderstrepen en een blijvende indruk achterlaten.

Groene enveloppen formaten.

De gekleurde groene enveloppen kunt u bij ons in 2 verschillende kleuren groen bestellen: pastel groen en kerst groen.
Wij verkopen de gekleurde blauwe enveloppen in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
110 x 220 mm – EA5/6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Groene enveloppen bedrukken

Wij adviseren u bij de gekleurde kerstgroene envelop een donkere opdruk te gebruiken. Dit omdat onze gekleurde kerst groene envelop best een donkere kleur is. Daar in tegen is onze pastel groene gekleurde envelop een hele lichte kleur waardoor de mogelijkheden van bedrukken heel breed zijn.

Benieuwd of één van deze gekleurde groene enveloppen bij uw ontwerp of huisstijl past? Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een groene envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.