Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

C 4 Enveloppen

Deze enveloppen hebben een standaardformaat van 229 x 324 mm en past ideaal bij het versturen van platte items zoals foto’s, certificaten met het formaat van een A4 vel. Als je je documenten dus niet wilt vouwen is dit het perfecte formaat.

De C4 enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Dit papier is bij alle materialen 120 grams en zitten verpakt per 250 stuks.

Onze C4 enveloppen zijn verkrijgbaar zonder- en met venster, waardoor het adres van de ontvanger gemakkelijk zichtbaar is.

De C4 enveloppen zijn er met verschillende sluitingen namelijk: Klep lange zijde gegomd, lange zijde met strip, korte zijde gegomd en korte zijde met strip.

Afmetingen: In millimeters: 229 x 324 | In centimeters: 22,9 x 32,4 | In inches: 9 x 12,8

Papiersoort

Venster

Sluiting


C4 Enveloppen – 229 x 324 mm

De C4 enveloppen zijn de grootste veelgebruikte enveloppen die je zal vinden. Hier worden contracten, overeenkomsten of tijdschriften in verstuurd. Dit zijn kleine voorbeelden waarom men voor een C4 envelop kiest. Omdat de inhoud van de envelop in perfecte staat moet blijven en niet mag worden beschadigd.

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, EA 5 Enveloppen, EA 4 Enveloppen, DL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 Enveloppen, C5/6 Enveloppen, C5 EnveloppenA6 Enveloppen, A5 Enveloppen, A4 Enveloppen.