Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Roze enveloppen

Op zoek naar een manier om je boodschap extra speciaal te maken? Overweeg dan eens het gebruik van roze enveloppen. Deze schattige, zachte en bijzondere enveloppen maken al indruk nog voordat de ontvanger ze opent. Kleur voegt nieuwsgierigheid toe, vooral als het om roze gaat. Ontdek hier ons ruime assortiment. Of je nu een geboortekaartje of een verjaardagskaart verstuurt, de roze envelop voegt een vleugje speelsheid toe. Dus, als je iets moois of belangrijks te zeggen hebt, laat het dan schitteren in een roze envelop.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom kiezen voor een roze envelop?

Bij Enveloppen.nl begrijpen we het belang van de perfecte envelop voor uw boodschap. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren, waaronder de geliefde roze enveloppen. Roze symboliseert liefde, zorgzaamheid en rust, waardoor het ideaal is voor het versturen van vriendelijke berichtjes, oppeppers of beterschapswensen. Deze kleur wordt vaak geassocieerd met vrouwelijkheid en is daarom perfect voor geboortekaartjes en kinderfeestuitnodigingen. Maar ook voor bruiloften, babyshowers en verjaardagen is de roze envelop een uitstekende keuze! Ontdek naast roze ook onze blauwe enveloppen voor jongens, en voor een genderneutrale optie bieden we groene, gele en rode enveloppen in onze webshop.

Roze enveloppen formaten.

Wij verkopen de gekleurde roze envelop in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Roze enveloppen bedrukken

Vanwege de lichte kleur roze zijn de mogelijkheden van bedrukken heel breed.

Benieuwd of één van deze gekleurde roze enveloppen bij uw ontwerp of huisstijl past? Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Roze enveloppen bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.