Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Gele enveloppen

Gele enveloppen worden geassocieerd met de warmte van de zon en het sprankelende licht. Deze kleur staat symbool voor vreugde en positiviteit. De gele envelop is dan ook bijzonder geschikt voor het verspreiden van positieve boodschappen, zoals uitnodigingen voor zomerfeestjes, verjaardagen of wenskaarten. Ze zorgen al bij het zien ervan voor een vrolijke stemming. Daarnaast wordt geel geassocieerd met creativiteit, waardoor enveloppen in deze kleur perfect passen bij uitnodigingen en mailings in de creatieve sector.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom gele enveloppen bestellen?

In verschillende culturen wordt de kleur geel soms toegewezen aan het vrouwelijk geslacht en soms aan het mannelijk geslacht. In China staat geel voor het mannetje, terwijl in het oude Egypte de vriendelijke kleur juist vrouwelijk is. In onze breedtegraden heeft de neutraliteit van de kleur geel het voordeel dat gele enveloppen zeer geschikt zijn om een pasgeboren kind te feliciteren. Je kunt dus feliciteren, zelfs als je het geslacht van het kind niet kent of als je de traditionele kleuren roze en lichtblauw niet wilt gebruiken. In veel landen wordt geel ook gezien als een beschermende kleur. Wanneer rood en blauw te sterk zijn, goud en zilver te opvallend en witte of grijze enveloppen te saai zijn, is een gele envelop over het algemeen een uitstekende keuze. Het kondigt iets bijzonders aan zonder al te opdringerig te zijn.

Gele enveloppen formaten.

Wij verkopen de gekleurde gele enveloppen in 5 verschillende standaardformaten, namelijk:

114 x 162 mm – C6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Gele enveloppen bedrukken

Vanwege de gele kleur zijn de mogelijkheden van bedrukken heel breed.

Benieuwd of één van deze gekleurde gele enveloppen bij uw ontwerp of huisstijl past? Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een gele envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.