Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Wijnkisten

Op zoek naar een origineel cadeau of relatiegeschenk? Dan zijn de wijnkisten van enveloppen.nl misschien wel wat u zoekt. Onze wijnkisten worden veel gebruikt als cadeau voor een een jubileum, verjaardag of als kerstgeschenk.

Wij hebben in ons assortiment 3 maten wijnkisten geschikt voor 1, 2 of 3 flessen. Deze zijn allemaal voorzien van een schuifdeksel.

Bedrukte wijnkisten

U kunt de wijnkisten natuurlijk blanco bestellen, maar bij enveloppen.nl kunt u uw wijnkisten ook bedrukken. Zo kunt u bijvoorbeeld een verjaardagswens of kerstboodschap laten plaatsen op de schuifdeksel, maar ook het plaatsen van een foto of afbeelding is geen enkel probleem.

bedrukte wijnkisten

Formaat

 6,12 excl BTW
 7,88 excl BTW
 10,38 excl BTW

Houten wijnkist met schuifdeksel

Ben je op zoek naar prachtige, traditionele houten wijnkisten? Of het nu gaat om een verjaardag, een etentje, een jubileum of een eindejaarsgeschenk dan ben je bij Enveloppen.nl aan het juiste adres. Wij hebben wijnkisten met schuifdeksels gemaakt van vuren-hout in diverse uitvoeringen van 1 vaks t/m 3 vaks waarvan de deksel geprint kan worden met een leuke persoonlijke tekst, logo of slogan.

Wijnkist formaten

1
Soort Formaat Geschikt voor
2
Wijnkist 1 vaks 365 x 120 x 115 mm 1 fles wijn
3
Wijnkist 2 vaks 366 x 205 x 115 mm 2 flessen wijn
4
Wijnkist 3 vaks 367 x 300 x 115 mm 3 flessen wijn

Zie ook onze andere producten

Tassen, Verzendzakken, Postdozen