Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Wijnkisten Bedrukken

Wil je jouw zakelijke relaties een warm hart toedragen? Of ben je op zoek naar een originele manier om jouw collega’s te verrassen? Laat wijnkisten bedrukken met jouw logo of een persoonlijke boodschap. Wij bieden diverse mogelijkheden om jouw attentie extra persoonlijk te maken.

Bedrukte wijnkisten met spoed

Heeft u met spoed bedrukte wijnkisten nodig? Geen zorgen! Wij begrijpen dat snelheid soms essentieel is. Daarom bieden wij een snelle leveringsservice, zodat uw bedrukte wijnkisten al de volgende dag bij u kunnen zijn. Bij Enveloppen.nl kunt u rekenen op betrouwbare en snelle levering van hoogwaardige luchtkussen enveloppen.

bedrukte wijnkisten

Formaat

 6,12 excl BTW
 7,88 excl BTW
 10,38 excl BTW

Waarom wijnkisten bedrukken?

Wijnkisten bedrukken geeft uw geschenken een persoonlijke en professionele uitstraling. Ideaal voor bedrijven en speciale gelegenheden, bedrukte wijnkisten promoten uw merk, versterken relaties met persoonlijke boodschappen, en bieden luxe bescherming voor de inhoud. Geschikt voor wijn, champagne en meer, onze hoogwaardige bedrukte wijnkisten worden snel en betrouwbaar geleverd. Maak elk geschenk bijzonder met bedrukte wijnkisten!

Wijnkist personaliseren formaten

1
Soort Formaat Geschikt voor
2
Wijnkist 1 vaks 365 x 120 x 115 mm 1 fles wijn
3
Wijnkist 2 vaks 366 x 205 x 115 mm 2 flessen wijn
4
Wijnkist 3 vaks 367 x 300 x 115 mm 3 flessen wijn

Wijnkisten met logo

Ontdek de impact van wijnkisten met logo voor het versterken van uw merkidentiteit. Met een perfecte combinatie van luxe uitstraling en duurzaamheid bieden deze volledig aanpasbare geschenken een blijvende herinnering aan uw merk. Laat uw merk opvallen en een blijvende indruk achterlaten door te kiezen voor exclusieve wijnkisten met uw logo. Onze diensten staan ​​klaar om aan uw behoeften te voldoen, met de mogelijkheid om al vanaf 50 stuks een op maat gemaakte wijnkist met logo te leveren. Maak vandaag nog uw merk onvergetelijk!