Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Rode enveloppen

Rode enveloppen zijn niet alleen perfect voor het verzenden van wenskaarten tijdens de feestdagen, maar ook voor allerlei andere speciale gelegenheden. Onze collectie rode enveloppen is verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat je altijd de juiste maat vindt voor jouw boodschap. Of je nu een kleine kerstkaart wilt versturen of een uitnodiging voor een groot evenement, wij hebben de perfecte rode envelop voor jou. Bovendien bieden we niet alleen standaardverpakkingen aan, maar ook kleinverpakkingen voor wanneer je slechts een paar van deze opvallende enveloppen nodig hebt. Bij ons kun je altijd precies bestellen wat je nodig hebt, zonder te veel of te weinig te bestellen.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom rode enveloppen bestellen?

Wil je dat jouw boodschap meteen opvalt, zelfs voordat de ontvanger de envelop opent? Kies dan voor rode enveloppen. Rood, als signaalkleur bij uitstek, trekt direct de aandacht en verklapt doorgaans niets over de inhoud. Het versturen van een gewone brief in een rode envelop is niet ongewoon; vrijwel elke boodschap past er perfect in. Toch komt rood het best tot zijn recht bij een vrolijke en informele boodschap. Bij meer serieuze of formele inhoud kan een rode envelop minder geschikt zijn.

In veel gevallen is een rode envelop een slimme keuze, maar bij romantische boodschappen is het bijna een vereiste. Voor wie op zoek is naar de perfecte verpakking voor een Valentijnskaart, is een rode envelop essentieel. Overweeg zelfs een bordeauxrode envelop voor een extra romantische touch. Met rode enveloppen geef je jouw boodschap de attentiewaarde die het verdient.

Rode enveloppen formaten.

Gekleurde rode enveloppen nodig voor uw brieven of kaarten? Wij verkopen de gekleurde rode enveloppen in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Rode enveloppen bedrukken

Wij adviseren u bij de gekleurde rode envelop een donkere opdruk te gebruiken. Dit omdat onze gekleurde rode envelop best een donkere kleur is. Benieuwd of deze rode envelop bij uw ontwerp of huisstijl past? Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een rode envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.