Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

C 5/6 Enveloppen

De C5/6 enveloppen hebben een formaat van 114 x 229 mm waarbij een A4 vel 2 keer over de breedte gevouwen moet worden om in de C5/6 envelop te passen.

Deze enveloppensoort verkopen wij alleen in 80 grams en hebben wij zonder- en met venster.

Bij de vensterenveloppen is het venster zo geplaatst op de envelop dat de adressering van de brief duidelijk zichtbaar is.

Voor mailingbedrijven is dit een ideale optie vanwege de stand van het venster en het lichte gram gewicht van de envelop om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden voor het versturen van mailingen.

Afmetingen: In millimeters: 114 x 229 | In centimeters: 11,4 x 22,9 | In inches: 4,5 x 9

Papiersoort

Venster

Sluiting

C5/6 Enveloppen – 114 x 229 mm

Dit is een populair formaat op de Belgische markt. Ook wordt deze envelop vaak gebruikt voor een mailing op een automatische vul- en sluit machine. In deze enveloppen kan je ook een doormidden gevouwen A5 formaat (148 x 210 mm) in kwijt.

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, EA 5 Enveloppen, EA 4 Enveloppen, DL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 EnveloppenC5 Enveloppen, C4 Enveloppen, A6 Enveloppen, A5 Enveloppen, A4 Enveloppen.