Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

A4 Enveloppen

Wil je A4 documenten van het formaat 210 x 297 mm versturen in een envelop zonder te vouwen? Dan zijn de EA4 en C4 enveloppen met de afmetingen van 220 x 312 mm en 229 x 324 mm een perfecte oplossing!

De C4 Enveloppen zijn de beste oplossing als het gaat om meer dan 1 document in een enkele envelop. Dit omdat deze enveloppen net een klein beetje groter zijn waardoor er meer ruimte ontstaat.

Alle A4 enveloppen hebben een klep aan de korte zijde en hebben een gramsgewicht van 120 grams.

Papiersoort

Venster

Sluiting

A4 Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, EA 5 Enveloppen, EA 4 Enveloppen, DL Enveloppen, Vierkante EnveloppenC6 Enveloppen, C5/6 Enveloppen, C5 Enveloppen, C4 Enveloppen, A6 Enveloppen, A5 Enveloppen.