Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Luchtkussen enveloppen bedrukken

Bent u op zoek naar snel en betaalbaar bedrukte luchtkussen enveloppen? Dan bent u bij Enveloppen.nl aan het juiste adres! Onze enveloppen zijn aan de binnenzijde voorzien van bubbeltjesfolie voor optimale bescherming van uw inhoud. U kunt kiezen uit diverse formaten. Door te kiezen voor een bedrukte luchtkussen envelop kunt u uw huisstijl doortrekken op uw verzendverpakkingen. Dit zorgt voor een professionele indruk bij uw klanten. Onze bedrukte luchtkussen enveloppen zijn van uitstekende kwaliteit.

Bedrukte luchtkussen enveloppen met spoed

Heeft u met spoed nieuwe bubbelenveloppen nodig? Geen probleem! Wij begrijpen dat snelheid soms cruciaal is. Daarom bieden wij een snelle leveringsservice waarbij uw bedrukte luchtkussen enveloppen al de volgende dag bij u kan zijn. Met Enveloppen.nl kunt u rekenen op betrouwbare en snelle levering van topkwaliteit luchtkussen enveloppen.

Formaat

Hoe bedrukken wij luchtkussen enveloppen?

Standaard enveloppen worden gedrukt op een offset machine. Echter, luchtkussen enveloppen kunnen niet op dezelfde manier bedrukt worden. Dit komt doordat de roterende beweging van een enveloppen machine de bubbeltjes aan de binnenkant van de luchtkussen enveloppen zou beschadigen en platdrukken, waardoor hun beschermende functie verloren gaat.

Bij Enveloppen.nl gebruiken we hiervoor digitale printers. Deze printers stellen ons in staat om de drukafstand nauwkeurig te regelen, waardoor we verschillende producten, zoals luchtkussen enveloppen, kunnen bedrukken zonder de inhoud te beschadigen. Hierdoor blijft de beschermende kwaliteit van de enveloppen intact en kunt u vertrouwen op een veilig transport van uw producten.

Bedrukte luchtkussen enveloppen bestellen Bij Enveloppen.nl

Bij de meeste webshops kunt u alleen onbedrukte luchtkussen enveloppen kopen. Wat Enveloppen.nl uniek maakt, is dat wij ook bedrukte luchtkussen enveloppen aanbieden, al vanaf 50 stuks! Hierdoor kunt u precies het gewenste aantal bestellen zonder met overtollige voorraad te blijven zitten. Zo profiteert u van gepersonaliseerde enveloppen in de hoeveelheid die u nodig heeft.

Milieuvriendelijke luchtkussen enveloppen

Onze milieuvriendelijke luchtkussen enveloppen oftewel cairebag enveloppen bevatten geen plastic en hebben aan de binnenzijde een bijzonder stevige papierstructuur, bekend als honingraat. Deze structuur biedt dezelfde beschermende werking als traditionele luchtkussen enveloppen met plastic. Zo beschermt u niet alleen uw producten, maar ook het milieu. Kies voor duurzame bescherming met de milieuvriendelijke luchtkussen enveloppen van Enveloppen.nl.

Bekijk cairebag enveloppen

Bekijk ons ruim assortiment aan producten die bedrukt kunnen worden