Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Oranje enveloppen

De kleur oranje roept gevoelens op van trots, saamhorigheid en is onlosmakelijk verbonden met Nederland. Het is ook de kleur die ons doet denken aan de warme tinten van de herfst. In tegenstelling tot andere tinten in het Ordonnans Color palet, is onze oranje envelop gedrukt in een speciale PMS-kleur, namelijk PMS 021.
De keuze voor deze specifieke PMS-kleur zorgt ervoor dat het oranje van de envelop fris en levendig blijft, waardoor jouw boodschap direct de aandacht trekt. Met onze oranje enveloppen voeg je niet alleen een vleugje Nederlandse trots toe aan je verzending, maar benadruk je ook de waarde van samenwerking en gemeenschapsgevoel. Laat jouw envelop eruit springen met de heldere en levendige kleur van onze oranje enveloppen.

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Waarom oranje enveloppen bestellen?

Op zoek naar enveloppen die gegarandeerd de nieuwsgierigheid prikkelen? Dan zijn oranje enveloppen dé keuze. Met hun opvallende kleur brengen ze meteen een gevoel van spanning en nieuwsgierigheid met zich mee. Wil jij die opwinding delen met anderen? Verstuur dan jouw boodschap in een oranje envelop. Deze kleur past perfect bij vrolijke en positieve berichten. Of het nu gaat om uitnodigingen voor feesten zoals Koningsdag of Oranje voetbalwedstrijden, een oranje envelop voegt een feestelijk tintje toe aan jouw boodschap.
Hoewel sommigen het misschien ouderwets vinden, is er iets magisch aan een uitnodiging die aankomt in een schitterende oranje envelop. Of je nu kiest voor een oranje envelop of een andere kleur, een opvallende kleur maakt je boodschap persoonlijker en memorabel. Voeg een koninklijk tintje toe aan je communicatie met onze levendige oranje enveloppen.

Oranje enveloppen formaten.

Met gekleurde oranje enveloppen verstuurt u uw post in stijl! Wij verkopen de gekleurde oranje enveloppen in 5 verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
110 x 220 mm – EA5/6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)
140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Oranje enveloppen bedrukken

Vanwege de felle oranje kleur zijn de mogelijkheden van bedrukken heel breed. Benieuwd of deze oranje envelop bij uw ontwerp of huisstijl past? Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Een oranje envelop bestellen

Bij de meeste webshops kunt u gekleurde enveloppen alleen onbedrukt kopen. Wat ons daarom zo uniek maakt, is dat wij de gekleurde enveloppen ook bedrukt kunnen aanbieden. Dit kan al vanaf 50 stuks! Zo kunt u altijd het gewenste aantal bestellen en blijft u niet met een restant zitten.