Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Brievenbusdozen wit

Brievenbusdozen zijn een goede oplossing voor het verzenden van diverse soorten documenten en goederen. Een van de voordelen van brievenbusdozen ten opzichte van de normale postdozen is dat deze perfect door de brievenbus passen. Hierdoor kunnen ze zelfs worden bezorgd Als de ontvanger niet aanwezig is. Dit maakt ze dus ideaal voor webshops welke kleine producten versturen, denk hierbij bijvoorbeeld aan: boeken, telefoonhoesjes, make-up, sieraden enzovoort. Bovendien bespaard u ook op de verzending door de lagere portokosten.

Verder zijn de brievenbusdozen gemaakt van een stevig karton dat volledig recyclebaar is bij het oud papier. Uw zending is dus goed beschermd tijdens het transport en draagt bij aan milieuvriendelijke verzendpraktijken wat goed past goed bij het groeiende bewustzijn van duurzaamheid in de samenleving.

Daarnaast heeft u bij Enveloppen.nl de keuze om deze brievenbusdozen te voorzien van een full color bedrukking. Hierdoor kunnen bedrijven een professionele indruk maken en tegelijkertijd hun merkidentiteit versterken.

Formaat

Sluiting

Papiersoort