Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Witte Enveloppen

Op zoek naar witte enveloppen tegen scherpe prijzen? Enveloppen.nl heeft precies wat u nodig heeft! Ontdek ons ruime assortiment aan enveloppen, perfect geschikt voor al uw zakelijke en promotionele post. Of het nu gaat om facturen, offertes, uitnodigingen, nieuwsbrieven of andere documenten, onze enveloppen bieden een professionele uitstraling en zorgen ervoor dat uw post veilig en representatief aankomt. Kies uit een breed scala aan materialen, formaten en typen enveloppen voor de perfecte oplossing.

witte enveloppen

Formaat

Papiersoort

Sluiting

Kleur

Waarom witte enveloppen bestellen?

Witte enveloppen bestellen biedt veel voordelen voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Ze stralen professionaliteit uit, zijn ideaal voor branding en vormen een perfect contrast voor kleurrijke ontwerpen. Geschikt voor diverse gelegenheden, van zakelijke correspondentie tot promotionele post. Met deze enveloppen zorgt u voor een professionele uitstraling en trekt u direct de aandacht van de ontvanger. Hun veelzijdigheid maakt ze een onmisbaar onderdeel van elke verzendstrategie.
Bovendien zijn deze enveloppen gemakkelijk te personaliseren met bedrijfslogo’s, adressen en andere branding-elementen, waardoor ze perfect passen bij uw zakelijke identiteit. Daarnaast bieden ze een neutrale achtergrond die ideaal is voor het afdrukken van opvallende ontwerpen en tekst, waardoor uw boodschap direct opvalt bij de ontvanger. Met de mogelijkheid om zowel onbedrukte als bedrukte opties aan te bieden, bieden wij een flexibele oplossing die aan al uw verzendbehoeften voldoet.

Witte Enveloppen formaten.

 Wij verkopen de witte enveloppen in verschillende standaardformaten namelijk:

114 x 162 mm – C6
110 x 220 mm – EA5/6
162 x 229 mm – C5 (A5)
229 x 324 mm – C4 (A4)

140 x 140 mm – vierkant
170 x 170 mm – vierkant

Witte Envelop laten bedrukken

Dankzij de neutrale witte kleur bieden onze enveloppen uitgebreide mogelijkheden voor bedrukking. Bent u benieuwd of deze witte envelop perfect past bij uw ontwerp of huisstijl?

Vraag bij ons een gratis (blanco) sample aan!

Witte Enveloppen bestellen

In tegenstelling tot de meeste webshops, bieden wij niet alleen onbedrukte enveloppen aan, maar ook bedrukte opties. Zelfs vanaf 50 stuks! Zo kunt u precies het gewenste aantal bestellen en voorkomt u dat u met een overschot blijft zitten.