Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Standaard Enveloppen

Op deze pagina vindt u al onze standaard enveloppen. Wij verkopen deze enveloppen in vele formaten, papiersoorten en met verschillende sluitingen.

Door de onderstaande filters te gebruiken kunt u snel en eenvoudig zien of wij het door uw gewenste artikel in ons assortiment hebben zitten.

Naast blanco enveloppen kunt u bij ons kiezen voor bedrukte enveloppen. Deze kunnen wij in ons eigen machinepark voor u bedrukken en hierdoor kunnen wij deze snel bij u leveren tegen scherpe prijzen.

Formaat

Papiersoort

Venster

Sluiting

Welke formaten envelop moet ik kiezen?

EA5/6 – 110 x 220 mm

De EA5/6 enveloppen hebben een handig tussenformaat dat groter is dan de standaard C6 envelop (114 x 162 mm), maar kleiner dan de C5 envelop (162 x 229 mm). Deze envelop wordt gebruikt wanneer u een in drieën gevouwen A4 (210 x 297 mm) wilt versturen. Met de afmetingen van 110 x 220 mm bieden ze voldoende ruimte voor het verzenden van brieven, facturen, uitnodigingen, kaarten en andere documenten. Ook worden deze enveloppen vaak gebruikt om flyers, die gemaaktzijn op het DL formaat (98 x 210 mm) in te doen om uit te delen bij een evenement of om op te sturen. Zo komt de flyer niet verkreukeld aan bij de klant en geeft dit een extra luxe uitstraling.

C5/6 – 114 x 229 mm

Dit is een populair formaat op de Belgische markt. Ook wordt deze envelop vaak gebruikt voor een mailing op een automatische vul- en sluit machine. In deze enveloppen kan je ook een doormidden gevouwen A5 formaat (148 x 210 mm) in kwijt.

EA5 – 156 x 220 mm

Omdat de EA5 enveloppen één van de meest gekozen enveloppen zijn door bedrijven hebben wij hier ook een uitgebreid assortiment hierover. Met wel 9 verschillende soorten vensterstanden en 5 verschillende papiersoorten zoals: 80- en 90 grams wit bankpost, 90 grams ECO offwhite, 90 grams laserprint en 90 grams recycled papier.

C5 – 162 x 229 mm

C5 enveloppen zijn een veelzijdige en praktische keuze voor zakelijke en persoonlijke communicatie. Met het ruime A5 (148 x 229 mm) formaat, professionele uitstraling en mogelijkheden vanwege de klep voor een vul- en sluit machine zijn C5 enveloppen ideaal voor het verzenden van verschillende soorten post.

EA4 – 220 x 312 mm

De EA4 enveloppen zijn dus vergelijkbaar met de C4 enveloppen. Ook een voordeel van deze enveloppen is het ruime oppervlakte. Je hebt veel ruimte om een opvallend ontwerp erop te laten drukken. Je kan het natuurlijk ook professioneel houden door je logo erop te drukken. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger direct herkent dat het van jouw bedrijf komt.

C4 – 229 x 324 mm

De C4 enveloppen zijn de grootste veelgebruikte enveloppen die je zal vinden. Hier worden contracten, overeenkomsten of tijdschriften in verstuurd. Dit zijn kleine voorbeelden waarom men voor een C4 envelop kiest. Omdat de inhoud van de envelop in perfecte staat moet blijven en niet mag worden beschadigd.