Scherpe prijzen.          Productie in eigen huis.          Ook spoed levering mogelijk.

Home » Standaard enveloppen

Standaard Enveloppen

Op deze pagina vindt u al onze standaard enveloppen. Wij verkopen deze enveloppen in vele formaten, papiersoorten en met verschillende sluitingen.

Door de onderstaande filters te gebruiken kunt u snel en eenvoudig zien of wij het door uw gewenste artikel in ons assortiment hebben zitten.

Naast blanco enveloppen kunt u bij ons kiezen voor bedrukte enveloppen. Deze kunnen wij in ons eigen machinepark voor u bedrukken en hierdoor kunnen wij deze snel bij u leveren tegen scherpe prijzen.

witte enveloppen

Formaat

Papiersoort

Venster

Sluiting

Welke formaten envelop moet ik kiezen?

Het kiezen van de juiste envelop is essentieel voor zowel een professionele uitstraling als voor de bescherming van uw inhoud. Een te kleine envelop kan leiden tot beschadiging van uw documenten, terwijl een te grote envelop onnodige kosten en verspilling met zich meebrengt. Overweeg de grootte en het type van het item dat u verzendt. Voor meer gedetailleerde informatie en tips over het selecteren van de perfecte envelop bekijk dan de blogpagina over het juiste formaat envelop kiezen.

Bekijk blogpagina

Enveloppen laten bedrukken?

Bij Enveloppen.nl beschikken wij over een breed assortiment in huis aan machines die het ons mogelijk maakt om bedrukte enveloppen en onze andere producten met een snelle levertijd te kunnen leveren. Bijna alle enveloppen zijn eigen productie waardoor wij ruime voorraad aan producten beschikken. Hierdoor kunnen wij ook bij bedrukte enveloppen en/of andere producten met spoedleveringen mogelijk maken (2 werkdagen, mits voor 12:00 uur besteld). Wij beschikken zowel over digitale- als offsetproductie. Voor de standaard enveloppen hebben wij verschillende offset-persen staan. De digitale printers gebruiken wij voor o.a. brievenbusdozen, postdozen, luchtkussen enveloppen, tasjes, verzendzakken, wijnkisten etc. in te printen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij zijn altijd in staat om mee te denken met de klant en waar nodig ondersteuning te leveren.

Enveloppen verkopen als wederverkoper?

Voor relaties die werkzaam zijn in de grafische sector zoals bijvoorbeeld een drukkerij, reclamebureau of grafisch ontwerper bieden wij een wederverkopersprogramma aan. Als wederverkoper ontvangt u wederverkopersprijzen en andere voordelen. U kunt bijvoorbeeld al uw recente bestellingen bekijken, verzend- en factuuradressen beheren en achteraf betalen. Bij het kopje linksboven aan bij: Wederverkopers programma kunt u zich aanmelden als wederverkoper en ontvangt u z.s.m. van ons een mail met daarin uw inloggegevens.

Zie ook andere envelop formaten:

EA 5/6 Enveloppen, C 5/6 Enveloppen, EA5 Enveloppen, C5 Enveloppen, EA4 Enveloppen, C4 Enveloppen